Спортски центар ЈЕЗЕРО
Базени
Терени
Терени 2

О нама

 • null
  Спортски центар Језеро је смештен у северо-источном делу града и пружа велике могућности онима којима је потребна рекреација и одмор, идеалан је за припреме и тренинге спортских екипа, младих или оних који се тако осећају и воле спорт, рекреацију, шетњу и опуштање.
  У оквиру спортског центра ради омладинско насеље где су гостима преко целог дана на располагању затворени базен и хала са хиљаду седишта, трим кабинет, сауна, терен од песка, одбојкашки кошаркашки рукометни терени као и комплекс од 6 тениских терена. У склопу центра налази се травнати фудбалски терен. Смештај у омладинском насељу је у двокреветним трокреветним или четворокреветним собама и бунгаловског је типа. Капацитет омладинског насеља је 70 лежаја са климатизованим простором, чајном кухињом кабловском телевизијом, бесплатним „wireless“ интернетом.

  Визија

  Школа пливања (обухвата сву децу предшколског узраста и децу из првог и другог разреда основне школе) је постала наставни предмет и потпуно је бесплатна за све полазнике (бесплатан је и аутобуски превоз полазника из свих места општине). Може се рећи да је “пливачка неписменост” скоро у потпуности искорењена.

  На спортске припреме у СЦ “Језеро” су долазили ватерполо репрезентативци Југославије и Србије, женска кошаркашка репрезентација, мушка рукометна репрезентација као и кошаркашке репрезентације УАР, Кувајта и Алжира.

  У Спортској хали су органзоване бројне приредбе, такмичења и концерти.

 
 

Вести