Објекти

Омладинско насеље

У оквиру спортског центра ради омладинско насеље где су гостима преко целог дана на располагању затворени базен и хала са хиљаду седишта, трим кабинет, сауна, терен од песка, одбојкашки кошаркашки рукометни терени као и комплекс од 6 тениских терена. У склопу центра налази се травнати фудбалски терен.
Смештај у омладинском насељу је у двокреветним трокреветним или четворокреветним собама и бунгаловског је типа. Капацитет омладинског насеља је 70 лежаја са климатизованим простором, чајном кухињом кабловском телевизијом, бесплатним „wирелесс“ интернетом.
Ресторан у омладинском насељу је класичан и погодан је за свадбе, дружења, одржавање семинара и друге скупове различитог повода.

ПАВИЉОН 1

Три двокреветне собе, опремљене са купатилом, интенетом, климом…

ПАВИЉОН 2

Седам соба, две шестокреветне, једна петокреветна, једна четворокреветна, три трокреветне. Етажна купатила, заједничка трпезарија, ТВ, кабловска, интернет, климатизовано..

ПАВИЉОН 3

Девет соба, четири четворокреветне, четири трокревтне, једна двокреветна. Етажно купатило, трпезарија са чајном кухињом, ТВ, кабловска, интернет, климатизовано.